Ünal Karaman nefes aldırmadı

Trabzonspor'un  yeni patronu Ünal Karaman futbolculara nefes aldırmadı.   Trabzonsspor  kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo Mavili ekipte Broos'un yönetim tarafından görevden alınmasının ardından g

Ünal Karaman nefes aldırmadı

Trabzonspor'un  yeni patronu Ünal Karaman futbolculara nefes aldırmadı.  

 

Trabzonsspor  kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Bordo Mavili ekipte Broos'un yönetim tarafından görevden alınmasının ardından geçici süre ile görevlendirilmen Ünal Karaman bugünkİ çalışmada futbolculara nefes aldırmadı.

 

Mehmet Ali Yılmaz tesisleri Cemil Usta sahasında yapılan çalışmaya Gine'den dönen Yattara Ameliyat olan Zafer yelen ve Tijukuzu katılmadı.

 

Kadro dışı bırakılan Song, Sylva, Egemen, Engin ve Gökhan Ünal aynı sahada ancak takımdan ayrı olarak çalıştı. Bugünkü çalışmaya A2 Takımından A takıma çağrılan Kaleci Mücahit, Santrofor Mustafa, Orta saha oyuncusu Abdulkadir, Sağbek Zeki ve Stoper Rasimcan'da katıldı.

 

Bu futbolcular dün maç oynadıkları için bugün takımdan ayrı olarak bir süre düz koşu yaptılar.

 

 

Taktık çalışmada  teknik direktör Ünal Karaman futbolcuların sık sık uyardı. Karaman futbolcularından çok çabUk hareket etmelerini istedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler