Ünal Karaman: Merak Etmeyin!

Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Ünal Karaman, Umut Bulut'la ilgili önemli bir açıklama yaptı. UMUT ŞU ANDA BİZİM OYUNCUMUZ AKSİNİ KONUŞMAK MÜMKÜN DEĞİL Karaman, "Umut Bulut, devam edecek mi yoksa Fransa'ya mı gidecek şeklindeki soruya?", "Umut Bulut, şu

Ünal Karaman: Merak Etmeyin!

Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Ünal Karaman, Umut Bulut'la ilgili önemli bir açıklama yaptı.

UMUT ŞU ANDA BİZİM OYUNCUMUZ AKSİNİ KONUŞMAK MÜMKÜN DEĞİL

Karaman, "Umut Bulut, devam edecek mi yoksa Fransa'ya mı gidecek şeklindeki soruya?", "Umut Bulut, şu anda Trabzonspor'un oyuncusu bunun aksini konuşmamız mümkün değil. Umut bizim oyuncumuzdur" diye cevap verdi.

ALDIĞIMIZ YABANCI FUTBOLCULAR DÜNYA KAMUOYUNUN YAKINDAN TANIDIĞI OYUNCULAR

Yabancı transferleri de değerlendiren Karaman, "Henrique'yi uzun süredir izliyorduk. Mierzejewski de izleme komitemizin takip ettiği bir oyuncu. Zokora hakkında yorum yapmak zaten onun kariyeriyle bağdaşmaz; çünkü kendisi herkesin bildiği üst düzey bir oyuncu. Biz Trabzonspor'a yakışan transferler yapıyoruz. Bu konuştuğumuz isimler de zaten dünya kamuoyunun yakından tanıdığı isimler. Trabzonspor'a uyum sorunu olmadan, hizmet edeceklerine inanıyorum" diye konuştu. 

KİMSE MERAK ETMESİN! TRABZONSPOR İÇİN GEREKENİ YAPIYORUZ

Trabzonspor için gerekeni yaptıklarını kaydeden Ünal Karaman, kimsenin bu konuda kaygılanmaması gerektiğini belirterek, "Biz Trabzonspor adına fazlaca kafa yoruyoruz. İnslanlar boşuna düşünmesinler, 'Trabzonspor erken sezonu açtı, erken form tutar. Sonradan yorulur' diye. Biz gerekeni yapıyoruz. Kimse merak etmesin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler