Ünal Karaman: Bu maçı unuttuk

Ankaragücü Teknik Direktörü Ünal Karaman Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Bursaspor'a karşı, lig maçında oynamamış ve sakatlıkları nedeniyle uzun dönemdir forma giyemeyen 9 oyuncusuna şans verdiğini bildirdi. Ligde kötü durumda olduklarını h

Ünal Karaman: Bu maçı unuttuk
Ankaragücü Teknik Direktörü Ünal Karaman Bursaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Bursaspor'a karşı, lig maçında oynamamış ve sakatlıkları nedeniyle uzun dönemdir forma giyemeyen 9 oyuncusuna şans verdiğini bildirdi. Ligde kötü durumda olduklarını hatırlatan Karaman, şunları kaydetti:

"Oyuncularımın iyi niyeti var. İnşallah bu iyi niyetle zorlukları aşacağız. Bundan sonra oynayacağımız tüm lig maçları bizim için çok önemli. Kupa maçını şu andan itibaren unuttuk. Hafta sonunda Eskişehirspor ile yapacağımız maçı düşünüyoruz. Bizim mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazanarak çıkışa geçmek düşüncesindeyiz.

Bu arada bizi çok iyi ağırlayan Bursaspor Kulübü yönetimine ve tribünlerde dostluk görüntüsü çizen taraftarlara teşekkür ediyorum."




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler