Ünal: Boyumuzun ölçüsünü aldık!

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, 1-1'lik Manisaspor beraberliğinin ardından açıklama yaptı.Karaman, 1-1'lik skorun kendilerine yakışmadığını belirterek, "Bu tür ilk maçlar her zaman zordur. Futbol ciddi bir oyundur. Biz bugün boyumuzun ölçüsünü

Ünal: Boyumuzun ölçüsünü aldık!

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, 1-1'lik Manisaspor beraberliğinin ardından açıklama yaptı.

Karaman, 1-1'lik skorun kendilerine yakışmadığını belirterek, "Bu tür ilk maçlar her zaman zordur. Futbol ciddi bir oyundur. Biz bugün boyumuzun ölçüsünü aldık. Rakibimiz bize dersimizi verdi. Kaybedecekseniz kendinize yakışacak ama bu bize yakışmadı.

Manisaspor ikinci yarıda iyi oynadı. En büyük sıkıntımız milli takımlardan gelen oyuncularımız oldu. Hemen oyundan düştüler. Yeni oyuncularımız da pozisyon oyuncusu oldular ve fazla müdahale edemediler.

Oyuna yeni giren oyuncularımız ise oyundan düşen arkadaşlarımıza yardım edemediler" diye konuştu.

Karaman, "Çarşamba günü önemli bir maçımız var. İnter'le oynuyoruz ve bu maçtada kafamızın olduğunu düşünürsek bu skorla dönüyoruz. Güzel değil tabiki. İnşallah güzel olacak bundan sonra" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor