Ünal Aysal'dan Trabzonspor açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yarın akşam Trabzonspor'u yenerek Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma biletini alacaklarını söyledi. Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 16. hafta müsabakasında

Ünal Aysal'dan Trabzonspor açıklaması!
Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yarın akşam Trabzonspor'u yenerek Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma biletini alacaklarını söyledi.
 
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 16. hafta müsabakasında Bornova Barışgücü ile oynayacağı karşılaşmanın bir kısmını izledikten sonra çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Her branşta başarılar gelmeye başladı. Mevsim sonu dolayısıyla üst üste kupalar geliyor. İnşallah yarın akşamda futbolda başarıyı yakalayıp Şampiyonlar Ligi'ne direk katılma biletini alacağız." dedi.
 
Başkan Ünal Aysal,Trabzonspor maçı içinse "Her maç artık çok zor. Her maçtan önce çekinceler var. Bütün takımlar arasında bir denge kuruldu. Herkes güçlü. Önemli olan o maça hangi konsantre ve o istekle çıkmaktır. Yarın akşam büyük konsantre ile Trabzonspor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız." diye konuştu. 
 
Ünal Aysal, yönetime geldiği günden beri başarı olarak yurt dışındaki başarıları kendilerine hedef aldıklarını bunun içinde önce buralara katılmanın önemli olduğunu ifade etti.
 
Öte yandan dün akşam Fenerbahçeli futbolcuların kameralara göstermiş olduğu 'Şampiyon Fenerbahçe' yazısının ardından Burak Yılmaz'ın Twitter hesabından Şampiyonlar Ligi kurasında Galatasaray isminin yazılı resmi paylaşmasını ise Başkan Ünal Aysal, "Ben Twitter'i takip etmiyorum." diyerek Trabzon'a gitmek üzere salondan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor