Umut'tan iddialara yanıt!

Golcü futbolcu, birbilerini iyi tanıdıklarını söylerken, Bursaspor maçında ikisinin de gol atmak istediğini ifade etti.“Her maça aynı istikrar ve ciddiyetle çıkıyoruz biz. Bu maçta da böyle oldu.. İlk yarıda iyi başladık ve pozisyonlar bulduk ama net pozi

Umut'tan iddialara yanıt!

Golcü futbolcu, birbilerini iyi tanıdıklarını söylerken, Bursaspor maçında ikisinin de gol atmak istediğini ifade etti.

“Her maça aynı istikrar ve ciddiyetle çıkıyoruz biz. Bu maçta da böyle oldu.. İlk yarıda iyi başladık ve pozisyonlar bulduk ama net pozisyonları gole çevirmedik. Bunlarda golü bulsak daha iyi olurdu. Tabii zorlandık ama biz takım olarak mücadeleyi sürdürdüğümüz müddetçe, taraftarımızın da desteği ile hedefe ulaşacağımızı düşünüyorum.. Ben galibiyette emeği olan bütün taraftarımıza ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..”

“Gökhan'la birlikte girdiğimiz pozisyonda ben kaleye vurdum aslında. O pozisyonda Gökhan'ı görmemiştim, görsem pas verirdim ama sonuçta top onun önünden geçti.. Ben de, o da birbirimizin durumunu çok iyi biliyoruz. Ben gol atamadığımda o, O atamadığında ise ben üzülüyorum ve hep gol atmak istiyoruz.. Umuyorum bundan sonraki Bursaspor maçında birlikte gol atarız. Bizim için –anlaşamıyorlar- diyorlar. Ama geçen hafta da , bugün de çok pozisyona girdiğimiz görüldü. Birbirimize yardımcı oluyoruz ve zaten herkes ne olduğunu görüyor. Umarım bundan sonra daha da iyi olacak..”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor