Umut Bulut'un mutluluğu

Bu sezon ligde en son golünü 6. haftada deplasmanda oynanan Konyaspor maçında atan Umut Bulut, 4 hafta sonra gol özlemine son verdi. Bu sezon Antalyaspor, Konyaspor ve son olarak Gençlerbirliği kalesini havalandıran golcü oyuncu gol yollarında yaşadığı sı

Umut Bulut'un mutluluğu

Bu sezon ligde en son golünü 6. haftada deplasmanda oynanan Konyaspor maçında atan Umut Bulut, 4 hafta sonra gol özlemine son verdi. Bu sezon Antalyaspor, Konyaspor ve son olarak Gençlerbirliği kalesini havalandıran golcü oyuncu gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı kırmızı-siyahlı ekip karşısında attığı tek golle üzerinde attı.

Gençlerbirliği karşısında attığı tek golle takımının liderliği sürdürmesinde önemli pay sahibi olan golcü oyuncu her geçen gün daha iyi gittiklerini ve ligin zirvesinden inmek istemediklerini söyledi. Umut Bulut, "Arkadaşlarımızla uyum sürecini tamamlamak üzereyiz. Birbirimize iyice alıştık. Bunu sahada da oynadığımız futbolla gösteriyoruz. Hedefimize birer birer ilerlemeye devam ediyoruz. Ligin zirvesinden inmek istemiyoruz" şeklinde konuştu.

Galibiyet golünü atmanın mutluluğunu yaşadığını belirten golcü oyuncu, "Gökhan'ın pasından sonra kaleciyi önde gördüm ve üzerinden vurarak golü attım. Şans eseri bir kafa vuruşu yapmadım. Golü takıma ve taraftarlara armağan ediyorum. Bir golcü sürekli gol atmak ister. Atamayınca üzerinde baskı oluşur. Forvet oyuncularında bu baskı daha fazla olur. Gençlerbirliği karşısında gol attım ve bu anlamda rahatladım. İnşallah bundan sonrada devam eder" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor