Umut Bulut'un Hedefi Büyük

Oftaş'tan sonra Ç.Rizespor filelerini de iki kez sarsan Trabzonspor'un genç golcüsü Umut Bulut, hedefinin bu yıl en az 20 gol atmak olduğunu söyledi.Umut , Ç.Rizespor maçında taraftar desteğinden yoksun olmalarına rağmen iyi oynayarak hak ettikleri bir ga

Umut Bulut'un Hedefi Büyük

Oftaş'tan sonra Ç.Rizespor filelerini de iki kez sarsan Trabzonspor'un genç golcüsü Umut Bulut, hedefinin bu yıl en az 20 gol atmak olduğunu söyledi.

Umut , Ç.Rizespor maçında taraftar desteğinden yoksun olmalarına rağmen iyi oynayarak hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Geçen sezon 15 gol attığını, bu yıl daha başarılı olmak istediğini ifade eden genç golcü, "ilk 3 maçta 3 gol attım.Her maçta gol atmak için çalışıyorum ama önemli olan, takımın kazanması. Hedefim, bu sezon 20 golden fazla gol atıp takıma daha büyük katkıda bulunmak" diye konuştu.

Karadeniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler