Umut Bulut:En az 4 puan almalıyız

Toulouse'da forma giyen milli oyuncu Umut Bulut ise hedeflerinin baraj maçlarını oynayıp 2012 Avrupa Şampiyonası'na gitmek olduğunu kaydederek, ''İki karşılaşmadan en az 4 puan almamız gerekir ama iki maçta da galibiyet için çıkıp 6 puan için oynayacağız'

Umut Bulut:En az 4 puan almalıyız

Toulouse'da forma giyen milli oyuncu Umut Bulut ise hedeflerinin baraj maçlarını oynayıp 2012 Avrupa Şampiyonası'na gitmek olduğunu kaydederek, ''İki karşılaşmadan en az 4 puan almamız gerekir ama iki maçta da galibiyet için çıkıp 6 puan için oynayacağız'' dedi.
        
Toulouse'da güzel bir ortam bulduğunu dile getiren Umut Bulut, Türkiye'yi iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti. Umut Bulut, form grafiğinin yükselmesiyle takıma daha çok katkı yapacağına inandığını ifade etti.
        
Türk Milli Takımı'nda Hakan Şükür'ün ardından forvet mevkisinde sıkıntı yaşandığının belirtilmesi üzerine ise Umut Bulut, Hakan Şükür'ün Türk futbol tarihinin en büyük isimlerinden birisi olduğunu belirterek, ''Hakan Şükür kadar olmasa da iyi işler başardığımızı düşünüyorum'' dedi.
        
Umut Bulut, mevcut oyuncuların kıymetinin bilinmesi ve daha anlayışlı bir gözle değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğünü de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor