Umut Bulut'a teklif yapıldı mı?

Trabzonspor’un forvet arayışı sürecinde gündeme bir çok isim geldi.Dünyaca ünlü yıldızlardan yerli yıldızlara kadar bir çok ismin anıldığı Trabzonspor için son günlerde ortaya atılan iddia ise  Galatasaray’da forma giyen bordo mavili takımın eski golcüsü

Umut Bulut'a teklif yapıldı mı?

Trabzonspor’un forvet arayışı sürecinde gündeme bir çok isim geldi.

Dünyaca ünlü yıldızlardan yerli yıldızlara kadar bir çok ismin anıldığı Trabzonspor için son günlerde ortaya atılan iddia ise  Galatasaray’da forma giyen bordo mavili takımın eski golcüsü Umut Bulut oldu.

Trabzonspor’un savaşçı kadro yapısı kurmaya çalışmasıyla basında adı bir adım öne çıkan Umut Bulut için bordo mavili ekibin herhangi bir girişimde bulunmadığı ortaya çıktı.

Haber61.net spor servisine açıklamalarda bulunan Umut Bulut’un menajeri Ali Egesel transfer iddialarını net bir dille yalanladı.

Egesel “ Trabzonspor’un Umut için herhangi bir girişimi olmadı.Bize gelen böyle bir teklif kesinlikle yok. Umut bu sene Galatasaray’da kalacak.” Dedi.

Haber: Doğan Alayoğlu/ Haber61.net 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor