Umut Bulut: Zirveyi bırakmayız

Trabzonspor'un 78. dakikada attığı golle galibiyeti getiren golcü oyuncusu Umut Bulut, her geçen gün daha iyiye gittiklerini ve ligin zirvesinden inmek istemediklerini vurguladı. Umut, "Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Arkadaşlarımızla uyu

Umut Bulut: Zirveyi bırakmayız
Trabzonspor'un 78. dakikada attığı golle galibiyeti getiren golcü oyuncusu Umut Bulut, her geçen gün daha iyiye gittiklerini ve ligin zirvesinden inmek istemediklerini vurguladı.


Umut, "Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Arkadaşlarımızla uyum sürecini tamamlamak üzereyiz. Birbirimize iyice alıştık. Bunu sahada da oynadığımız futbolla gösteriyoruz. Hedefimize birer birer ilerlemeye devam ediyoruz. Ligin zirvesinden inmek istemiyoruz." şeklinde konuştu.

Galibiyet golünü nasıl attığına dair sorulan bir soruya, Gökhan'ın pasından sonra kaleciyi önde gördüğünü ve üzerinden vurarak golü attığını ifade etti. Şans eseri bir kafa vuruşu yapmadığını söyleyen Umut, golü takıma ve taraftarlara armağan ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler