Umut Bulut gidiyor mu?

Toulouse'un Umut Bulut ısrarı sürerken, Umut Bulut da gitmekte ısrarlı.Haber61.net Spor Servisi'nin haberine göre, Trabzonspor’da Selçuk İnan’ın Avrupa’ya gideceğim diyerek Galatasaray’a gitmesinden sonra, Avrupa’dan teklif alan tek futbolcusu Umut Bulut’

Umut Bulut gidiyor mu?

Toulouse'un Umut Bulut ısrarı sürerken, Umut Bulut da gitmekte ısrarlı.

Haber61.net Spor Servisi'nin haberine göre, Trabzonspor’da Selçuk İnan’ın Avrupa’ya gideceğim diyerek Galatasaray’a gitmesinden sonra, Avrupa’dan teklif alan tek futbolcusu Umut Bulut’un durumu merak konusu.

Fransa 1. Futbol Ligi takımlarından Toulouse'un Umut için bordo mavililere geçen sezon başında 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi teklif etmiş, ancak yönetim transferin son günlerinde gerçekleşen bu teklifi Umut Bulut’un yerini dolduramayız gerekçesi ile kabul etmemişti.

Uzun süredir Umut Bulut'un peşinde olan Toulouse'un ısrarı sürerken Yönetimin de Umut Bulut'un gitmekte ısrarcı olması durumunda transferine onay verebileceği öğrenildi.

Trabzonspor yönetiminde  “Hiçbir futbolcu vazgeçilmez değildir. Trabzonspor’da oynamak istemeyeni zorla tutmayız. Avrupa’da oynamak isteyen oyuncumuzun bu isteğine engel olmayız.” Görüşü hakim

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile olan sözleşmesini uzatan Umut Bulut ‘un da yönetimin onay vermesi durumunda Toulouse'a gitmeye çok sıcak baktığı vurgulandı.

Trabzonspor yönetimi ise Umut Bulut’un gitmesinin kesinleşmesi durumunda forvet mevkiine bir takviye daha yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor