Umut Bulut: Anlayış istiyorum!

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmek için yönetim kurulundan anlayış beklediğini açıkladı.Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmek için yönetim kurulundan an

Umut Bulut: Anlayış istiyorum!

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmek için yönetim kurulundan anlayış beklediğini açıkladı.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmek için yönetim kurulundan anlayış beklediğini açıkladı.

Fransa'nın Toulouse takımının ısrarla istediği Umut Bulut, Trabzonspor yönetiminden anlayış bekliyor.

Bordo mavili forma altında son derece mutlu günler geçirdiğini ve bu kulübün kendisine çok şeyler kattığını belirten Umut, "Trabzonspor'a elimden gelen hizmetin en iyisini verdiğime inanıyorum. Futbol yaşantımdaki en büyük ideallerimden biri de Avrupa'da oynamak isteğiydi. Şu anda bu fırsatı yakalamış durumdayım. Son derece ciddi ve önemli bir teklif aldım. Bu şansı değerlendirmek istiyorum.

Üstelik giderken kulübüme ciddi bir ekonomik girdi sağlayacağımdan ayrıca vicdanen müsterihim. Böylelikle kulübümün bana verdiklerinin karşılığını da ödemiş olacağım. Başta yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz olmak üzere herkesten bu konuda anlayış bekliyorum" diye konuştu.

TOULOUSE UMUT'UN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
Umut, taraftarlara mesaj göndererek, "Onların gittiğimiz her yerde bize verdikleri büyük desteği hiçbir zaman unutmayacağım. Hepsine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon başından itibaren Umut Bulut'un peşini bırakmayan Toulouse kulübünün de, bordo mavili yönetime birkaç gün içerisinde resmi teklifte bulunacağı, yönetimin de geçtiğimiz sezon Fransa'ya gitmeyerek özveri gösteren Umut Bulut'a bu kez transfer kolaylığı sağlamayı planladığı öğrenildi.

Ancak teknik direktör Şenol Güneş'in, Umut Bulut'un takımdan ayrılması durumunda bu mevkiye yerli bir oyuncunun alınması konusunda yoğun baskı yaptığı da iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler