Ümraniye’ye İlker Erdem şoku!

Trabzon’un başarılı teknik adamlarından İlker Erdem, sezon başı İstanbul’un 2. lig takımlarından Ümraniyespor Kulübü ile anlaşmıştı.3. ligden 2. lige yeni çıkmış olan Ümraniye’de başarılı bir grafik çizen İlker Erdem, takımı Play Off’a çıkmayı garantiledi

Ümraniye’ye İlker Erdem şoku!

Trabzon’un başarılı teknik adamlarından İlker Erdem, sezon başı İstanbul’un 2. lig takımlarından Ümraniyespor Kulübü ile anlaşmıştı.

3. ligden 2. lige yeni çıkmış olan Ümraniye’de başarılı bir grafik çizen İlker Erdem, takımı Play Off’a çıkmayı garantilediği halde bıraktı. Nedenini açıklayan Erdem, “İlk devreyi lider bitirdik. Belli bir süre lider gittik. Güzel bir aile ortamı yaşadım. Daha sonra yaşanan bir kaç haftalık düşüşte kendimi bundan sorumlu hissettim. Kalan müsabakalardan yeni bir heyecan yaratacağını düşündüğüm için kan değişimine gidilmesi yönünde kulübümüz açısından daha hayırlı olacağını söyledim. Ümraniye Başkanımız Recep Başkan ve yönetim kuruluna, kulüp menajerimiz Ergun Keleş’e, tüm personele ve benim için tüm fedakarlıkları yapıp canla başla savaşan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum” diyerek konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor