Ümitlerin kampı sona erdi

2011 Avrupa Şampiyonası için hazırlanan millilerin, 16'sı yurt dışından olmak üzere 39 sporcuyla 22 Aralık'ta başladığı kamp, Kasımpaşa'daki Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan antrenmanla tamamlandı. Kendi aralarında çift kale maç yapan millilerin ant

Ümitlerin kampı sona erdi

2011 Avrupa Şampiyonası için hazırlanan millilerin, 16'sı yurt dışından olmak üzere 39 sporcuyla 22 Aralık'ta başladığı kamp, Kasımpaşa'daki Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan antrenmanla tamamlandı. Kendi aralarında çift kale maç yapan millilerin antrenmanını Ümit Milli Takım Teknik Sorumlusu Oğuz Çetin'in yanı sıra Turkcell Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'deki birçok takımın teknik direktörü de izledi.

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı, yapılan çalışmaların hem genç oyuncular, hem de kendileri için olumlu geçtiğini, alternatif kadro yaratabilmek amacıyla bu tip organizasyonları sürdüreceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor