Ümitlere Trabzon'da durmak yok

2010 Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçlarında 14 Kasım'da İsviçre ile Trabzon'da, 18 Kasım'da Estonya ile Rize'de karşılaşacak Ümit Milli Takım Aday Kadrosu, çalışmalarını Trabzon'da sürdürüyor. Dün Trabzon'da ilk çalışmasını gerçekleştiren

Ümitlere Trabzon'da durmak yok

2010 Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası Grup Eleme maçlarında 14 Kasım'da İsviçre ile Trabzon'da, 18 Kasım'da Estonya ile Rize'de karşılaşacak Ümit Milli Takım Aday Kadrosu, çalışmalarını Trabzon'da sürdürüyor.

Dün Trabzon'da ilk çalışmasını gerçekleştiren milli takım, teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde ikinci çalışmasını gerçekleştirdi.

Antrenmana 14 futbolcu katılırken hafif sakatlıkları ve soğuk algınlıkları bulunan diğer oyuncular ise otel salonunda çalıştılar. Gaziantepspor'dan kadroya çağrılan Ahmet Arı'nın da bu akşam kafileye katılacağı bildirildi.

Ümit Milli Takım, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor