Ümitler tur kapısını açtı

İsveç'te düzenlenecek olan 2009 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off ilk maçında Ümit Milli Takımımız, Belarus'u 1-0 mağlup ederek rövanş mücadelesi için avantajlı bir skor elde etti. Antalya'daki Mardan Stadı'nda ilk yarısı da millilerimizin 1-0 üstünlü

Ümitler tur kapısını açtı

İsveç'te düzenlenecek olan 2009 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off ilk maçında Ümit Milli Takımımız, Belarus'u 1-0 mağlup ederek rövanş mücadelesi için avantajlı bir skor elde etti.

Antalya'daki Mardan Stadı'nda ilk yarısı da millilerimizin 1-0 üstünlüğüyle sona eren maçta Ümit Milli Takımımıza galibiyeti getiren golü Bursaspor'da forma giyen Sercan Yıldırım kaydetti. Bu maçın rövanşı 14 Ekim Salı günü Belarus'un Borisov şehrindeki Gorodskov Stadı'nda TSİ 19.00'da oynanacak.

Ümit Milli Takımımız, Belarus'u elemesi halinde 14-18 Haziran tarihleri arasında İsveç'in ev sahipliği yapacağı 2009 Avrupa Şampiyonası'na tarihinde 2. kez katılmaya hak kazanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor