Ümit Özat kalp krizi geçirdi

Almanya Bundesliga'da Karlsruhe, Köln maçında Ümit Özat talihsiz bir sakatlık geçirdi. Köln forması giyen Ümit Özat, karşılaşmanın 31. dakikasında topun olmadığı alanda bir anda yerde kalarak herkesin yüreğini ağzına getirdi. Saha içerisinde yerde kalarak

Ümit Özat kalp krizi geçirdi
Almanya Bundesliga'da Karlsruhe, Köln maçında Ümit Özat talihsiz bir sakatlık geçirdi.

Köln forması giyen Ümit Özat, karşılaşmanın 31. dakikasında topun olmadığı alanda bir anda yerde kalarak herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Saha içerisinde yerde kalarak kalp krizi geçiren Ümit Özat'a, doktorlar hemen müdahale etti. Nefes almakta zorlanan Ümit'e kalp masajı yapan sağlık görevlileri, yaptıkları başarılı hamlelerle tecrübeli oyuncuyu yeniden hayata bağladı. Ümit Özat'ın yaşadığı bu olayı gören takım arkadaşları büyük bir şok yaşarken, Mondragon gözyaşlarına hakim olamadı.

Ölümden dönen Ümit Özat, bu pozisyonun ardından karşılaşmanın 31. dakikasında yerini McKenna'ye bıraktı. Olaydan kısa bir süre sonra, Ümit'in sağlığının iyi olduğunu ögrenen Köln taraftaları tribünlerde alkış tutarak deneyimli oyuncuya destek oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor