Ümit Millilerin rakibi Danimarka

Ümit Milli Futbol Takımı, yarın özel maçta Danimarka ile karşılaşacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cihan Ataş yönetecek. Cuma Yıldızturan ve Rıza Çağatay Yüceant'ın yardımcı hakem olarak görev alaca

Ümit Millilerin rakibi Danimarka
Ümit Milli Futbol Takımı, yarın özel maçta Danimarka ile karşılaşacak.
 
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cihan Ataş yönetecek. Cuma Yıldızturan ve Rıza Çağatay Yüceant'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Fatih Çalışkan olacak.
 
Ay-yıldızlılar, 31 Mart Salı günü de Bosna Hersek ile deplasmanda bir özel maç daha yapacak. Katanj Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 15.00'te başlayacak.
 
Mehmet Hacıoğlu ve Emre Aşık yönetiminde sahaya çıkacak Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
 
Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Enes Ünal (Bursaspor),  Muhammed Alperen Uysal (Galatasaray), Hakan Çinemre (Adana Demirspor), Emre Uğur Uruç (Adanaspor), Ümit Karaal (Elazığspor), Emre Can Coşkun (Denizlispor), Ahmet Yılmaz Çalık, İrfan Can Kahveci, Berat Tosun (Gençlerbirliği), Özgür Özdemir (Nürnberg), Emre Kılınç (Boluspor), Bilal Başacıkoğlu (Feyenoord), Enver Cenk Şahin (İstanbul Başakşehir), Okay Yokuşlu (Kayserispor), Hakan Barış, Gökhan Sazdağı (Manisaspor), Salih Uçan (Roma), Kaan Ayhan (Schalke 04), Kubilay Sönmez (Şanlıurfaspor), Atabey Çiçek (Hacettepe).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler