Ümit Millilerin Ermenistan sınavı

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Babak Rafati yönetecek.Rafati'nin yardımcılıklarını vatandaşları Detlef Scheppe ve Patrick Ittrich yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Günter Perl. Gr

Ümit Millilerin Ermenistan sınavı

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Babak Rafati yönetecek.

Rafati'nin yardımcılıklarını vatandaşları Detlef Scheppe ve Patrick Ittrich yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Günter Perl. Grubunda 16 puanla Çek Cumhuriyeti'nin 2 puan önünde bulunan Ümit Milli Takım, karşılaşmadan galibiyet veya beraberlik ile ayrıldığı takdirde 11-15 Ekim tarihleri arasında oynanacak olan 2009 Avrupa Ümitler Şampiyonası Play-off Elemeleri'nde oynamaya hak kazanacak.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor