Ümit Milliler İsviçre'ye yenildi

Türkiye-İsviçre Stat. Avni Aker Hakemler: Marcin Borski- Rafal Rostowski- Maciej Wierzbowski TÜRKİYE 1- Volkan 2- Serkan 3- İsmail 4- Serdar 5- Aykut 6- Jem Paul 7- Aydın 8- Furkan 9- Mustafa 10- Deniz 11- Caner YEDEKLER: 12 Cenk-13 Barış- 14 Necip- 15 Er

Ümit Milliler İsviçre'ye yenildi

Türkiye-İsviçre

Stat. Avni Aker

Hakemler: Marcin Borski- Rafal Rostowski- Maciej Wierzbowski

TÜRKİYE

1- Volkan
2- Serkan
3- İsmail
4- Serdar
5- Aykut
6- Jem Paul
7- Aydın
8- Furkan
9- Mustafa
10- Deniz
11- Caner

YEDEKLER: 12 Cenk-13 Barış- 14 Necip- 15 Ergün-16 Ferhat- 17 Tevfik    18- Ömer
T.Direktör Hami MANDIRALI

İSVİÇRE
1- Fickentscher
2- Feltscher
3- Berardi
4- Rossini
5- Alffolter
6- Lustenberger
7- ShaQiri
8- Hochstrasser
9- Ciarrochi
10- Frei
11- Stocker

YEDEKLER:12 Klaus 14- Pavloviç-15 Feltscher 16 Castanza 17 Gashi  ,       18 Gavranoviç- 19 Elmer

T.Direktör: Pierluigi TAMİ

 

 

 

İLK YARI

Maç biraz önce başladı.

DK. 2 Caner'in sol kenardan getirip ceza alanı içersine ortaladı. Deniz Yılmaz ile Rossini birlikte yükseldi. Rossini topu kafayla ceza alanı dışına çıkardı.

Dk 5 Caner ceza alanı dışında aldığı topu Mustafa'ya çıkardı. Mustafa tek pasla Deniz'i gördü. Deniz şut atmak yerine, pası deneyince savunma topu uzaklaştırdı.

Dk 6 Türkiye 0 İsviçre 1

DK 6  GOL:  Ani gelişen İsveç atağında Shagiri sağ taraftan ceza alanı içersine ortaladı ,topa iyi yükselen Stocker in kafa vuruşu ağlarla buluştu.

DK 10 Türkiye gole çok yaklaştı. Sol taraftan gelişen Türk Milli takımı atağında Caner'in ceza alanı içersine yaptığı mükemmel ortaya Deniz iyi yükseldi.Vuruşunu kaleci Fickentscher yan direğin dibinde güçlükle bloke etti. 

Dk 12 Türkiye bir kez daha beraberlik golüne yaklaştı. Aydın ,savunmadan seken topu iyi takıp etti, bir anda kaleci Fickentscher ile ile karşı karşıya kaldı  Kaleci Fickentsher in sağına plaseledi ama  kaleci topu iki hamlede bloke etti.

DK 14 bu kez Caner kaleci ile karşı karşıya kaldı yerden plase vuruşunu yine kaleci Fickentscheir kurtardı

dk 18 Aydın'a sert giren Lustenberger sarı kart gördü.

Dk 25 Deniz orta alandan Jem Paul'den aldığı pasla kaleci Fickentscheir ile karşı karşıya kaldı plase vuruşu yandan auta giderken ,Türk Milli takımı bir golden daha oldu

dk 27Caner'in sol kenarda itilmesi ile kazanılan serbest atış, savunmadan sekerek rakip  kontratağa dönüştü .Milli takımımız savunmada  3e 1 yakalandı ,ancak araya giren İsmail son anda tehlikeyi önledi.

dk 33 Serdar'a sert giren Hochstasser sarı kart gördü

Dk 35 Aykut Stocker'i ceza alanı dışında düşürdü. kazanılan firik atışını Affolter kullandı top barajdan sekerek oyun alanına döndü.

DK 38 : Türk Milli takım kalesinde ilginç bir pozisyon yaşandı. Shagiri'nin sağ taraftan ceza sahası içeni eyaptığı orta  top Serdar ile Furkan arasında gitti geldi son olarak Frei'nin önüne düştü.Bu futbolcunun yerdeyken yaptığı vuruşu kaleci Volkan önledi.

Skor 2-0 oldu.

dk 43 GOL  Stocker'in  uzaktan attığı şutta kaleci Volkan topu ayaklarıyla kurtarmak iszterken, top bir kez daha milli takım filelerine gitti.

İsvicre Milli takımı Stocker'in attığı iki golle 2-0 önde

Dk 45 Aydın Sarı kart gördü

İLK YARI SONA ERDİ: Türkiye :0 İsvicre: 2

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Dk 46 Deniz'in sert şutu yandan auta gitti

Dk 51 goooooooooooollllllllllllll  Caner Erkin ceza sahasına girmeden sert vurdu top kaleci nin bakışları arasında filelerle buluştu

DK 53 Caner sağ taraftan ortaladı ,arka direkte uygun durumda Deniz topa ayağını geç uzatınca  dokunamadı ve Türkiye'yi yüzde yüzlük  bir golden daha oldu

Dk 62 Jem Paul zor olanı yaptı.Topu 3 metreden boş kale yerine auta atarak Türkiye'yi bir golden daha etti

DK 59 Shagori çıktı ,Pavloviç oyuna dahil oldu

 DK 60 Ciarrochi sarı kart gördü

Dk 70 gelişen bir İsviçre atağında Hohchstraherin pasıyla Frei ceza alanı içinde topla buluştu vuruşu auta gitti

Dk 72 İsmail'ın soldan ceza sahası içersine yaptığı ortaya Aydın kafayla dokundu top kaleci Fickentscheirin ellerinde kaldı

Dk 76 Aydın çıktı Ferhat girdi

dk 77 Hohcstrasser ,çıktı Gashi girdi

Dk 81 Stocker sarı kart gördü

Dk 86 Jan Pual'un uzun topunda Aykut topla buluştu vuruşu filelere gitti ancak hakem ofsayt gerekçesbi ile golü iptal etti 

Dk 89 İsvicre farkı tekrar ikiye çıkardı. Bu dakikada Berardi nin uzun topuyla ceza sahasının 5 metre gerisinde Gashi topla buluştu.Volkan'ın ileri çıktığını gören Gashi'nin aşırtam vuruşu fililere gitti 1-3

Dk 90 Stocker çıktı Gavranoviç oyuna dahil oldu.

Karşılaşma İsviçre'nin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTAN NOTLAR-
Trabzonspor'da 219 gol atarak, Türkiye Ligi'nde en fazla gol atan 3. futbolcu unvanını elinde bulunduran Ümit Milliler Teknik Direktörü Hami Mandıralı, yaşamında ilk kez Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bir karşılaşmaya teknik direktör olarak çıktı. Taraftarlar, Hami Mandıralı'yı ''Bombacı Hami'' diyerek tribünlere çağırdılar.

Karşılaşmayı izleyenler arasında Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak,Akparti Genel Başkan yardımcısı Necati Çetinkaya , Akparti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl  Uluslararası Spor Organizasyonlardan Sorumlu Başkoordinatör Mehmet Atalay, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Atal, Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos da yer aldı.

Biletlerin ücretsiz oluşunun da etkisiyle karşılaşmayı 15 bini aşkın taraftar izledi. Taraftarlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla coşkulu bir biçimde milli takımı desteklediler

-GRUPTA SON DURUM-
Milli Takımımızın grubunda bugün oynanan Gürcistan-İrlanda Cumhuriyeti ve Ermenistan - Estonya karşılaşmaları 1-1- berabere tamamlandı.

Bu sonucun ardından İsviçre 6 maç sonunda 13 puana ulaştı ve liderliğini devam ettirdi. Ümitler ise zirveyi ele geçirme fırsatını değerlendiremezken, 5 maç sonunda ikinci yenilgisini aldı ve 9 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler