Ümit Milliler İsviçreye Gitti

Ümit Milli Futbol Takımı, Liechtenstein ile 8 Eylül Cumartesi günü yapacağı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı için İsviçre'nin Zürih kentine gitti.Teknik direktör Ünal Karaman, kafilenin hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, 'Mutl

Ümit Milliler İsviçreye Gitti

Ümit Milli Futbol Takımı, Liechtenstein ile 8 Eylül Cumartesi günü yapacağı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı için İsviçre'nin Zürih kentine gitti.

Teknik direktör Ünal Karaman, kafilenin hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, 'Mutlu bir şekilde gidiyoruz. İnşallah ülkemize mutlu bir şekilde döneceğiz'' dedi.

Karaman, grubu birinci bitirerek, play-off karşılaşmalarına doğrudan gitmeye hak kazanan takım olmak istediklerini kaydetti.

Ümit milliler, Liechtenstein ile 8 Eylül Cumartesi günü Vaduz'da, Rhein Park Stadı'nda TSİ 18.00'de karşılaştıktan sonra, 9 Eylül Pazar sabahı İstanbul'a dönecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor