Ümit Metin Yıldız: 'Bize sevinç, 1461 Trabzon'a hüzün düştü'

Haber61 / Spor Servisi PTT 1. Ligde küme kalma adına deplasmanda 1461 Trabzon'la karşılaşan ve maçtan 3-0lık galibiyetle ayrılan Denizlispor'un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız açıklamalarda bulundu. Yıldız karşılaşma sonrası şunları söyledi: Oyuna sayg

Ümit Metin Yıldız: 'Bize sevinç, 1461 Trabzon'a hüzün düştü'

Haber61 / Spor Servisi PTT 1. Ligde küme kalma adına deplasmanda 1461 Trabzon'la karşılaşan ve maçtan 3-0lık galibiyetle ayrılan Denizlispor'un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız açıklamalarda bulundu.

Yıldız karşılaşma sonrası şunları söyledi:

Oyuna saygı duymak lazım. Alınan sonuçtan sonra biz kendimizi kahraman, kaybeden takımı da hain ilan edemeyiz. Oyuncularımızın çok iyi performansları vardı 12 haftadır. Biz her maça çıkarken kendimizi gerçekleştirmek için çıkıyoruz. Tabiki rakibi analiz edip araştırıyoruz ama biz oynayabildiğimiz zaman iyi takım oluyoruz. Tabi 1461 Trabzon ilk yarı çok iyi oynadı ama ikinci yarıda biz golü bulunca rakip demoralize oldu. Bize sevinç düştü, 1461 Trabzon'a ise hüzün düştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler