Ümit Karate Şampiyonası Başladı

Şampiyonaya 36 ilden 430 erkek ve 130 bayan sporcu, 36 idareci ve 44 antrenör katıldı. Müsabakaların ilk gününde sporcular, rakiplerine üstünlük sağlayabilmek için kıyasıya mücadele etti.Türkiye Karate Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Erol Kutlu, şampiyon

Ümit Karate Şampiyonası Başladı

Şampiyonaya 36 ilden 430 erkek ve 130 bayan sporcu, 36 idareci ve 44 antrenör katıldı. Müsabakaların ilk gününde sporcular, rakiplerine üstünlük sağlayabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Türkiye Karate Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Erol Kutlu, şampiyonada gelecek aylarda İstanbul'da yapılacak olan Ümit Genç Dünya Karate Şampiyonası'nın seçmelerinin yapıldığını belirterek, "Birinci olan sporcular Türkiye'yi temsil edecek. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

İlk gün yapılan KATA müsabakalarında ümit erkeklerde Metin Sofoğlu ile genç erkelerde Arslan Çalışkan, ümit bayanlarda Vildan Küçük, genç bayanlarda ise Sevilcan Yavuz birinci oldu.

KUMİTE müsabakaları ümit bayanlarda, 51 kilogramda Tuğba Yenen, artı 57 kilogramda Gülşah Perol, 57 kilogramda Gülbahar Bakır, ümit erkeklerde 60 kilogramda Aykut Kaya, artı 75 kilogramda Hakan Yerebakan ve 55 kilogramda M. İlhan Karakaya birinci oldu. Dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Mustafa Turgut verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor