Ümit Karan futbolu bıraktı!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor Toto Süper Lig'i, 3 puan alarak kapattıkları için mutlu olduğunu söyledi. Ayrıca Uygun Ümit Karan'ın futbolu bırakmasını de değerlendirdi.Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, güzel bir sezonu geride b

Ümit Karan futbolu bıraktı!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor Toto Süper Lig'i, 3 puan alarak kapattıkları için mutlu olduğunu söyledi. Ayrıca Uygun Ümit Karan'ın futbolu bırakmasını de değerlendirdi.

Uygun, maçın ardından yaptığı açıklamada, güzel bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, Eskişehirspor'un ligi hedeflediği yerde bitiremediğini kaydetti.

Ümit Karan'ın Eskişehirspor'da futbolu bırakarak, sportif direktörlük görevine gelmesiyle ilgili de Uygun, ''Ümit, yaşı itibariyle Türk futboluna uzun süre hizmet etti. Futbolda sportif direktörlük görevini sürdürecek. Daha sonra hayatını teknik direktör olarak sürdürebilir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor