Ümit Karan Alper için ne dedi?

Haber61.net'in ilk olarak sizlere duyurduğu Asbaşkan Nevzat Şakar ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal görüşmesinin ardından aradaki pürüzlerin çözülemediği ve Alper Potuk transferinin zora girmesinin ardından dün gece NTVspor'a katılan Eskişehirspor Sport

Ümit Karan Alper için ne dedi?

Haber61.net'in ilk olarak sizlere duyurduğu Asbaşkan Nevzat Şakar ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal görüşmesinin ardından aradaki pürüzlerin çözülemediği ve Alper Potuk transferinin zora girmesinin ardından dün gece NTVspor'a katılan Eskişehirspor Sportif Direktörü Ümit Karan, Alper Potuk ile ilgili transfer tekliflerinin olduğunu belirtirken bu oyuncuyu kadroda tutmak istediklerini söyledi.

HABER61.NET YAZDI

Futbolcuyu bırakmak istemeyen Eskişehirspor'un bu nedenden ötürü Trabzonspor'a astronomik bir fiyat teklifinde bulunduğunu yazan Haber61.Net'in servis ettiği haberi doğrular yönde açıklama yapan Ümit Karan, Alper Potuk ile ilgili yaptığı açıklamada, "Alper'i ben futbolcu iken izledim ve Rıza hocadan A takıma çıkartılmasını bizzat ben rica ettim. Eskişehirspor'un geleceği onun elinde. Alper için Galatasaray'dan teklif var mı tam olarak bilmiyorum ama Trabzonspor'dan olduğunu biliyorum. Şuan satmayı düşünmüyoruz. Bize çok katkısı olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor