Ümit Davala ceza aldı

Mahkeme, Davala'yı 3 bin, dayısı Sekman'ı 2 bin YTL tazminat ödemeye mahkûm etti. Davala ve dayısı faizleriyle toplam 12 bin YTL ödeyecek.Aynı gece, Ümit Davala ve dayısı Muhittin Sekman'ın saldırısına uğrayan Akşam Gazetesi muhabiri Serhan Şarman da, İzm
Ümit Davala ceza aldı

Mahkeme, Davala'yı 3 bin, dayısı Sekman'ı 2 bin YTL tazminat ödemeye mahkûm etti. Davala ve dayısı faizleriyle toplam 12 bin YTL ödeyecek.

Aynı gece, Ümit Davala ve dayısı Muhittin Sekman'ın saldırısına uğrayan Akşam Gazetesi muhabiri Serhan Şarman da, İzmir 13'üncü Asliye Hukuk Mahkemesi'nde, 50 bin YTL manevi tazminat istemiyle dava açmıştı. Bu dava henüz sonuçlanmadı.

 Davala ve dayısı Sekman hakkında açılan ceza davasında ise ikisi de çeşitli hapis ve para cezalarına çarptırılmıştı. Yargıtay, sanıklar hakkındaki kararı, cezanın Yeni TCK'ya uyarlanması için bozdu. Bu dava da önümüzdeki günlerde yeniden görülecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.