Ulusoy Trabzon'a Ne Yapsın

LİG TV'de Şansal Büyüka ile Dobra Dobra'da yine gündem masaya yatırıldı. Şansal Büyüka Trabzonspor'a verilen ceza hakkında ne düşünüyor?Ligtv.com.tr'nin Şansal Büyüka ile Dobra Dobra programından derlediği açıklamalar şöyle:"HALUK ULUSOY TRABZON'A NE YAPS

Ulusoy Trabzon'a Ne Yapsın

LİG TV'de Şansal Büyüka ile Dobra Dobra'da yine gündem masaya yatırıldı. Şansal Büyüka Trabzonspor'a verilen ceza hakkında ne düşünüyor?


Ligtv.com.tr'nin Şansal Büyüka ile Dobra Dobra programından derlediği açıklamalar şöyle:

"HALUK ULUSOY TRABZON'A NE YAPSIN?"
ERCAN TANER: Trabzonspor 5 maç ceza aldı. Bu ceza hakkında yorumlarınız neler?

ŞANSAL BÜYÜKA: Yayına girdiğimiz anda haber geldi. Ceza son derece normal. G.Saay-F.Bahçe maçı bir miladsa 5 maçlık ceza normal. Trabzon camiası Federasyon'a Ulusoy'a kızmak yerine hatayı kendinde aramalı. 30 saniye kala sahaya giren taraftar dünyanın başka yerinde var mıdır bilemiyorum. Trabzonlu yöneticilerin de hemşerileri Haluk Ulusoy'a tepki göstermelerini doğru bulmuyorum. Haluk Ulusoy ne yapacak? Yasa var, yönetmelik var. Haluk Ulusoy ayrımcılık yapsa Türkiye ayağa kalkar. Bu işe en çok üzülenlerden biri Ulusoy. Ama Ulusoy ne yapabilir ki? Ulusoy bu işlere karışıyor olsaydı bu 30 saniye tamamlanırdı. Sadece Trabzonsporun değil. Biz hep hatayı başka bir yerlerde arıyoruz. Ceza normaldir. Haluk Ulusoy Trabzon'dan önce yasaları uygulamakla yükümlüdür. Trabzonlu mantıklı düşünmeli. Haluk Ulusoy'a karşı durabilirisiniz ama yapacak başka birşey de yok. Seyircisiz oynamak Trabzonspor'a iyi gelebilir. Avni Aker sessizliğe bürünsün bakalım ne olacak? Trabzonlu futbolcular seyircisiz oynamayı istiyorlardı.

"BU OLAYLAR SON BULMAZ"
ERCAN TANER: Sizce bu olaylar birgün son bulacak mı? Ümitli misiniz?
ŞANSAL BÜYÜKA: Bu olayların çözümünden umutlu değilim. Burada kazanalım da ne olursa olsun olayı vardır. Almanya 2'de seyirci azalmıyorsa burada futbol kültürü var demektir. Biz de orta sıralarda oynarsan yandın tribünler bomboş. O bakımdan olayların önlenebileceğini sanmıyorum. Buradan başka bir yere geçiyim. Ç.Rize maçında Samet Aybaba'ya çok kötü tezahüratlar yapıldı. Ben Samet Hoca ile konuştum. "20.dakikada iyi oynarken ne annem ne karım ne sülalem kaldı. O da yetmedi. Etler sahaya indi" dedi. İnsanlar oraya küfür etmeye geliyorlar. Küfür etmek dinen yanlış. Burada günah işliyorsun. Bunu bana bir söyle. Maalesef Türkiye'de kalite erozyonu var. Bu da seyirciye yansıyor. Hoca-cemaat olayı bana göre... Kolaysa bire bir etsene o küfür. 8-10 kişi beraber olduğunda delikanlı oluyorsun bir anda"

Ligtv.com

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler