Ulusoy Linç Ediliyor

Geçtiğimiz hafta yazılı olarak yapmış olduğu basın açıklamasının ardından Türkiye'de konuşulan isim haline gelen TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıklamasının farklı yönlere çekildiğini ifade eden Usta, "Ben o açıklama

Ulusoy Linç Ediliyor

Geçtiğimiz hafta yazılı olarak yapmış olduğu basın açıklamasının ardından Türkiye'de konuşulan isim haline gelen TFF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıklamasının farklı yönlere çekildiğini ifade eden Usta, "Ben o açıklamanın altına imzamı tekrar atıyorum.

Açıklamadaki, ''Trabzonspor'a yanlış yapan bedelini öder' şeklindeki ifademi, 'Yalnız Trabzonspor'a değil, Türkiye'deki tüm kulüplere yanlış yapanlar bedelini ödeyecektir' cümlesiyle değiştiriyorum. Çünkü önceki ifadem yanlış anlaşılmalara neden oldu. Ayrıca, Trabzonspor'un başına bu türlü şeylerin gelmesi sebebiyle bu şekilde bir açıklama yapmıştım" şeklinde konuştu.

Trabzonspor-Sivasspor maçını yöneten Bülent Demirlek hakkında düşüncelerini de dile getiren İbrahim Usta, maçın hakeminin çifte standart uyguladığını vurgulayarak, "Hakemin İstanbul'daki maçta farklı, Trabzon'daki maçta ise farklı bir standart uygulamasını doğru bulmuyorum. Türkiye'nin her yerinde her takıma karşı kuralların eşit bir şekilde uygulanması gerekir. Eğer İstanbul'daki maç bitirildiyse, Trabzon'daki maçın son 30 saniyesi oynatılarak bitirilmesi gerekiyordu. Bu durumda biz zor bir pozisyona düştük, bizi zor durumlara düşürenler bunun mutlaka bedelini ödeyecektir" ifadelerini kullandı.

Trabzon'da, Trabzonspor'un zayıf düşürülerek gelecekte bir kongre hesabının yapıldığını ve Trabzonspor'un federasyon tarafından mağdur edildiğini düşünenlerin olduğunun altına çizen Usta, böyle düşünenlerinin yanlış bir yolda olduğunu kaydederek şöyle konuştu: "Trabzonspor'u küçük düşürecek bu türden planlar yapanları bir hain olarak görüyorum. Zaten ben Futbol Federasyonu tarafından Trabzonspor'un haklarının yenilerek zayıf düşürüldüğünü sezdiğim takdirde istifa ederim. Ama, basın bilinçli ve kasıtlı bir şekilde bazı yerlere çekiyor. Bazı kimseler bizleri federasyonda görmek istemiyor. Trabzon medyası tarafından Haluk Ulusoy'un maç esnasında maçın hakemini arayarak maçı "tehir et" şeklinde bir uyarısı olduğu yönünde yazılar yazıldı. Bu yazılar birileri tarafından yazdırılıyor. Bu şekilde Haluk Ulusoy'u linç etme operasyonunun olduğunu görüyorum. Ayrıca böyle bir çaba içerisine girenlerin içerisinde sağduyulu Trabzonluların olmadığını düşünüyorum" dedi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor