Ulusoy Kelle Koparacak

Ulusoy, logonun bulunduğu tüm afişleri toplatarak “Firmayla ilişiğimizi kestik. Bu işi yapanların da işine son verilecek” dediBEŞİKTAŞ ile Futbol Federasyonu arasında krize neden olan Süper Kupa'nın 'sarı-lacivert' renkli logosu, 'kelle kopartacak'. Başka

Ulusoy Kelle Koparacak


Ulusoy, logonun bulunduğu tüm afişleri toplatarak “Firmayla ilişiğimizi kestik. Bu işi yapanların da işine son verilecek” dedi

BEŞİKTAŞ ile Futbol Federasyonu arasında krize neden olan Süper Kupa'nın 'sarı-lacivert' renkli logosu, 'kelle kopartacak'. Başkan Haluk Ulusoy'u kızdıran ve “Bu işle de ben mi ilgileneceğim?” dediği logonun kağıt üzerindeki eskizlerindeki yeşil rengin, uygulama sırasında sarıya çevrildiği ortaya çıktı. Logo kriziyle ilgili bir başka çelişkili durum ise Beşiktaş cephesindeydi. Siyah-beyazlıların itiraz ettiği sarı-lacivert logo, geçtiğimiz yıl Beşiktaş'ın kazandığı ilk kupanın üzerinde de bulunuyordu. sarı-lacivert logolu Süper Kupa, Kartal'ın müzesinde duruyor

Beşiktaş'ın, sarı-lacivertli logoya tepki gösterdiğini önceki gece Başkan Yıldırım Demirören'in telefonuyla öğrenen Haluk Ulusoy, saat 10.30'da genel sekreter Lütfü Arıboğan ve yöneticiler Affan Keçeci ile Tahir Kıran'ın katıldığı 'mini bir zirve' gerçekleştirdi. Toplantıda logonun yer aldığı tüm afişleri tek tek inceleyen ve İstanbul'dan gelen orijinaliyle karşılaştıran Ulusoy, Kartal'ın tepkisine hak verdi.

FEDERASYON AÇIKLAMA YAPTI

SON derece kızgın olan ve olayın sorumlularanın bulunmasını isteyen Ulusoy'un “Kardeşim bu işle de ben mi ilgileneceğim? Bizim ekipten bir Allah'ın kulunun dikkatini çekmemiş mi bu renkler. Renklerimiz kırmızı-beyaz. Yaparsın bu renkte, kimse itiraz etmez. Bu işi yapanın hemen bulunmasını istiyorum” dediği, ardından da logonun bulunduğu tüm afiş ve broşürlerin kaldırılmasını istediği öğrenildi. Haluk Ulusoy, zirvenin ardından önceki gece 00.30'da Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'i aradı. Ulusoy'un, Demirören'den özür dileyip “Kupayı yapan firmayla görüşüp, ilişiğimizi kestik. Bu işi yapanların da işine son vereceğiz. Maça da yeni kupa getirilecek” dediği vurgulandı.

Ayrıca Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden bir de açıklama yapıp, sorumluların cezalandırılacağını bildirdi. Açıklamada “Süper Kupa Finali öncesi, Beşiktaş'ın logoda sarı-lacivert renklerin kullanıldığına dair gösterdiği tepki üzerine, gerekli inceleme yapılmış ve baskıları yapan firmanın önceden verilen renk değerlerini uygulamadığını belirlemiştir. Soruşturmayı derhal başlatan federasyon, firma hakkında hukuki süreci başlatma kararı aldı” denildi.

Juve'den Kartal'a dava!

BEŞİKTAŞ'IN başı, İtalyan devi Juventus ile derde girdi. Çizme ekibi, siyah-beyazlı yönetimin bir süre transfer görüşmeleri yaptığı oyuncuları Legrottaglie ile ilgili olarak UEFA'ya şikâyette bulunacak. Juventus yönetimi, Beşiktaş yönetiminin, Legrattaglie ile ilgili yaptıkları tüm yazışmaları kulüplerine gönderdiklerini belirterek, siyah-beyazlılardan 2.5 milyon Euro tazminat istemeye hazırlanıyor. Eğer bu şikâyet resmiyet kazanırsa, Beşiktaş'ın başı bir hayli ağrıyacak.

Haber:VATAN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor