Ultimatom! İho uzatmaları oynuyor!

Trabzonspor'da  muhalefet kanadı imzaları topladı yönetime kongre çağrısında bulundu.Trabzonspor'da muhalefet imzaları topladı yönetim kuruluna kongre kararı alması için gazetelere ilan vererek çağrıda bulundu. Muhalefet kanadı bugün Trabzon'da yayın yapa

Ultimatom! İho uzatmaları oynuyor!

Trabzonspor'da  muhalefet kanadı imzaları topladı yönetime kongre çağrısında bulundu.

Trabzonspor'da muhalefet imzaları topladı yönetim kuruluna kongre kararı alması için gazetelere ilan vererek çağrıda bulundu. Muhalefet kanadı bugün Trabzon'da yayın yapan bazı Yerel  gazetelere "Trabzonspor İmza Platformu" adıyla tam sayfa ilan vererek Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'başkanlığındaki yönetimin kongre kararı almasını istedi

İlanda Hacıosmanoğlu'nun bir basın toplantısında yaptığı "1490 imza toplasınlar ben gerekeni yaparım" açıklamasına atıfta bulunarak "Trabzonspor Tüzüğünün 30. maddesinde 5'te bir imza toplandığında seçimli olağanüstü genel kurul hakkı tanımıştır. İmza sahipleri olarak bu şartların oluştuğuna inanıyoruz" denilerek Hacıosmanoğlu'nu kongre kararı almaya davet ettiler.

İŞTE O İLAN!

Trabzonspor Tüzüğü’nün 30. Maddesi, üyelere gerekli şartlar oluştuğunda beşte bir imza toplandığı takdirde Seçimli Olağanüstü Genel Kurul hakkı tanımıştır.

İmza sahipleri olarak bu şartların fazlasıyla oluştuğuna inanıyoruz.

Ayrıca Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “1490 imza toplayamazlar, toplarlarsa gereğini yaparım” beyanı dikkate alınarak başlatılan imza kampanyası yeterli sayıya ulaşmıştır.

Kaldı ki Yönetim Kurulunun görev süresi 2013 Aralık ayında hukuki olarak tamamlanmıştır.

Şuanda emin olunmalıdır ki, seçimin gerçekleşmesi durumunda olabilecek en kötü şey, mevcuttan çok daha iyi olacaktır.

İmza sahipleri bir iyi niyet göstergesi ile sayın yönetim kuruluna, kendi iradesi ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul almayı önermektir.

Duyurumuzda; camiamızla bir yakınlaşma ve hoşgörü ortamı yaratmak umuduyla yapılan yanlışların ve hataların dökümünü yapmaktan kaçındık.

Kabul etmek gerekir ki, yaşanan olayların yarattığı duygusal ve düşünsel travmayı giderecek tek yol bütünlüktür.

Bütünlüğün sağlanması için de tek çözüm seçimdir.

Şu gerçeği de göz ardı etmemeliyiz; Trabzonspor, futbolun bugünkü vahşi rekabetine karşı koyabilmesi için çatışmayı, ayrışmayı ve yalnızlaşmayı sonlandırmak zorundadır.

Trabzonspor gibi büyük bir kulübü yönetmek için seçilmiş olmak yeterli değildir.  Öncelikle sorumluluk gerektirir.

Sorumluluk, sevmeyi de, bilmeyi  de, ilişki kurmayı da kapsayan derin bir farkındalıktır.

Sonuç olarak sayın Trabzonspor Yönetim Kurulundan, makul bir süre içerisinde Seçimli Olağanüstü Genel Kurul çağrımıza cevap vermesini bekliyoruz.

Trabzonspor üyeliği yalnızca oy kullanmak değildir.  

Camiamıza saygıyla duyurulur.

 

 

basliksiz-1-013.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor