Ülkeye verecek birşeyim kalmadı

Spor Toto Süper Lig'deki ilk galibiyetini Karabükspor karşısında alan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş maç sonu yayıncı kuruluşa önemli açıklamalar yaptı.Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor'u sahasında 3-1 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Şe

Ülkeye verecek birşeyim kalmadı

Spor Toto Süper Lig'deki ilk galibiyetini Karabükspor karşısında alan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş maç sonu yayıncı kuruluşa önemli açıklamalar yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor'u sahasında 3-1 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş karşıalaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ligdeki ilk galibiyetlerini aldıklarını söyleyen Güneş, "Bu maçta kazanmaya yakındık ama kazanmamız gereken maçlarda puan kaybederek bugüne geldik. Şansta yanımızdaydı. Alabilceğimiz maçlarda puan verdik. Bu maçta öyle olabilirdi. Yanlışlardan dersler çıkarmak lazım. Bugün kötü bir zeminde iyi bir sonuçla sahadan ayrıldık" dedi.

Halen bazı eksikleri olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Daha çok topa sahip olmak ve rakibe az pozisyon vermek istiyoruz. Oyunu okumayı biraz daha geliştirmemiz lazım. Oyunu soğutup biraz daha dinlenebilirdik maçın sonlarında. Şimdi bunu da konuşmak istemiyorum hemen takımımı kötülediğimi yazacaklar. Ülke futbolu biraz geride kaldı galiba ya da biz mi çok ilerdeyiz bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Maçın yıldızı Burak Yılmaz hakkında konuşan Güneş, "Burak diriydi çok arayıştaydı. Daha da fazla gol atabilirdi. Ama Salı günü Lille karşısında bizimle olmayacak. 3 puana seviniyoruz oyuncularımı kutluyorum. Giren oyuncularımı da övmüyorum diğer futbolcularımdan farklı değildi" derken sözlerini şöyle tamamladı: "Lille yenersek çok avantaj sağlarız. beraberlik bile iyidir.

Çok kötü bir zeminde çok iyi bir takıma karşı oynayacağız. Her şeyin olabileceği bir maç. Kötü bir dönemden geçiyoruz. Buna fizik olarakta psikolojik olarakta hazırlanmamız gerek. Ben anlattıklarımın anlaşılmasını isterim. Benim ülkeye verecek bir şeyim kalmadı zaten. Vereceğimi verdim artık uzatmaları oynuyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor