Uğur’un duygusal sınavı

Trabzonspor'un devre arasında transfer ettiği Uğur Demirok, bugün eski takımı Akhisar Belediyespor’a karşı duygu yüklü bir sınav verecek. Uzun süre formasını giydiği Akhisar ile vitrine çıkan ve milli takıma kadar yükselen başarılı oyuncu, duygularını pay

Uğur’un duygusal sınavı

Trabzonspor'un devre arasında transfer ettiği Uğur Demirok, bugün eski takımı Akhisar Belediyespor’a karşı duygu yüklü bir sınav verecek. 

Uzun süre formasını giydiği Akhisar ile vitrine çıkan ve milli takıma kadar yükselen başarılı oyuncu, duygularını paylaştı. Akhisar’ın her zaman kendisi için özel bir yeri olacağını belirten Uğur Demirok, “Akhisar’ın kariyerimdeki değerini hep söyledim. Asla unutmayacağım anılarım var. Ancak artık Trabzonspor forması giyiyorum. Bana yakışan giydiğim formaya en iyi şekilde hizmet etmektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor