Uğurcan Çakır’ın Piyasa Değeri 19 Milyon Euro’ya Yükseldi

Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır, son 2 yılda gösterdiği performansla Türkiye’nin en değerli futbolcusu ve dünyanın en iyi 21. kalecisi konumuna geldi. Piyasa değeri 1,5 milyon Euro’dan 19 milyon Euro’ya çıktı.
Uğurcan Çakır’ın Piyasa Değeri 19 Milyon Euro’ya Yükseldi

Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır değerini katlamaya devam ediyor.

Son 2 yılda inanılmaz bir grafik yakalayarak 4 Haziran'da 1.5 milyon Euro olan piyasa değerini 25 Mayıs itibariyle 19 Milyon Euro'ya çıkardı.

Türkiye'nin en değerli oyuncusu konumuna yerleşen 25 yaşındaki eldiven, dünyanın ise en iyi 21. kalecisi olmayı başardı.

Uğurcan, 16 milyon Euro olan piyasa değerini 19 Milyon Euro'ya yükselerek gelmiş geçmiş en değerli kaleci oldu. (2014'te Muslera 18 milyon euro olmuştu.)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir