UEFA'ya tepki

 Şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turunda karşılaştığı Celtic'i 4-1 ve 2-0 yenerek eleyen Legia Varşova, cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle hükmen 3-0 mağlup sayılmış ve kupadan elenmişti. UEFA’nın bu kararından sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi’nden devam

UEFA'ya tepki

 

Şampiyonlar ligi üçüncü ön eleme turunda karşılaştığı Celtic'i 4-1 ve 2-0 yenerek eleyen Legia Varşova, cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle hükmen 3-0 mağlup sayılmış ve kupadan elenmişti.
 
UEFA’nın bu kararından sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi’nden devam eden Legia, Aktobe maçında inanılmaz bir koreografiye imza attı. UEFA’yı protesto eden taraftarlar, Celtic'e karşı toplamda elde ettikleri 6-1'lik skoru kastederek “1, 6'dan büyüktür çünkü önemli olan futbol değil, paradır” ifadelerini kullandı. Domuz şeklinde balonlar taşıyan taraftarlar UEFA’yı bu koreografide tamamen domuza benzetti.
 
Celtic’in Maribor’a elenmesi üzerine kulübün resmi Twitter hesabından yayınlanan “Futbol kazandı” mesajı da dikkatlerden kaçmadı.
 
Öte yandan Trabzonspor'un rakibi Rostov'da cezalı oyuncu oynatmasına rağmen UEFA bu kulübe ceza vermek yerine soruşturma dosyasını kapatarak adeta ödül verdi.
 
25729797.jpg
 
 
 
 
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler