UEFA'ya Demirören'i şikayet ettiler!

Bursaspor taraftarları, UEFA'ya elektronik posta yazıp TFF Başkan adaylarından Yıldırım Demirören'in seçildiği takdirde Türk futbolunun derin bir kaosa sürükleneceğini belirtti.Bursaspor taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimi ile ilgili

UEFA'ya Demirören'i şikayet ettiler!

Bursaspor taraftarları, UEFA'ya elektronik posta yazıp TFF Başkan adaylarından Yıldırım Demirören'in seçildiği takdirde Türk futbolunun derin bir kaosa sürükleneceğini belirtti.

Bursaspor taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimi ile ilgili UEFA'ya elektronik posta gönderdiğini oluşturdukları internet sitelerinden duyurdu. Yeşil beyazlı taraftarlar, "Demirören ile Türk futbolu derin bir kaosa sürüklenecektir" dedi.

Taraftarların gönderdiği elektronik postada şu ifadeler kullanıldı:

Bildiğiniz üzere Türkiye Futbol Federasyon 27 Şubatta seçim yapacak ve bugün BJK Başkanı Sayın Yıldırım Demirören adaylığını açıkladı. Ancak Beşiktaş da şike davasında şüpheli takımlar arasında yer almaktadır.

Ayrıca Sayın Demirören "Gerekirse UEFA bizi Avrupa'dan men etsin, Federasyon kimseyi cezalandırmamalı, futbol ekonomisi her şeyden önemlidir" demiştir. Bu cümleler onun temiz futbola dair vizyonunu ortaya koymaktadır.

Bunlara ek olarak kendi kulübünde futbolcuları ile sorun yaşamakta ve sözleşme şartlarına uymadığı gerekçesiyle defalaraca FİFA'ya şikayet edilmiştir. Sayın Demirören ile Türk futbolu derin bir kaosa sürüklenecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler