UEFA'dan Türk takımına ceza!

Manchester City ve PSG'nin ağır cezalar aldığı bir ortamda Galatasaray'ın 200 bin Euro ceza ile bu süreci atlatması otoritelerce 'şans' olarak değerlendiriliyor. UEFA, City ve PSG'ye yaptığı gibi Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi için kadro kısıtlama cezası

UEFA'dan Türk takımına ceza!
Manchester City ve PSG'nin ağır cezalar aldığı bir ortamda Galatasaray'ın 200 bin Euro ceza ile bu süreci atlatması otoritelerce 'şans' olarak değerlendiriliyor. UEFA, City ve PSG'ye yaptığı gibi Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi için kadro kısıtlama cezası vermedi. 
 
UEFA bu sezon için Galatasaray'a 200 bin Euro ceza verirken önümüzdeki sezon içinse sert uyarılarda bulundu. Galatasaray'ın UEFA'ya verdiği sözleri tutmaması halinde bir sezon sonra Avrupa'dan men edilmesi gündeme gelebilir. 
 
Galatasaray bütçesini geçen sezon 60 milyon dolar aşmış, bunun 22 milyon dolarını ek raporda kur farkı olarak açıklamıştı. Geri kalan kısmı içinse "Ek gelir ve oyuncu maaşlarında indirime gideceğiz" ifadeleriyle garanti vermişlerdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor