UEFA'dan Trabzonspor'a müjde! uefa kararı verdi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Juventus karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamadan dolayı UEFA'dan ceza alacağı iddia edilmişti.Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Juventus maçından sonra yaptığı açıklama çok konuşulmuştu. UEFA’n

UEFA'dan Trabzonspor'a müjde! uefa kararı verdi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Juventus karşılaşması sonrasında yaptığı açıklamadan dolayı UEFA'dan ceza alacağı iddia edilmişti.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Juventus maçından sonra yaptığı açıklama çok konuşulmuştu. UEFA’nın Hacıosmanoğlu’na bu açıklaması ile ilgili ağır bir ceza vereceği iddia edilmişti. Trabzonspor başkanı  İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu sözleri ile ilgili dosyası UEFA’nın hukuk birimine ulaştırıldı. Ancak yapılan değerlendirmede herhangi bir soruşturma açılmadı. Bu durumda Hacıosmanoğlu’nun UEFA’dan ceza alma durumu ortadan kalktı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor