UEFA'dan Trabzonspor'a mektup!

UEFA Trabzonspor'a Avrupa kupalarına katılması yönünde davet mektubu gönderdi.Bordo Mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "UEFA ekteki yazı ile 2014-15 futbol sezonunda kulübümüzü UEFA Avrupa Ligi’ne davet etmiştir." ifadelerine yer

UEFA'dan Trabzonspor'a mektup!

UEFA Trabzonspor'a Avrupa kupalarına katılması yönünde davet mektubu gönderdi.

Bordo Mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "UEFA ekteki yazı ile 2014-15 futbol sezonunda kulübümüzü UEFA Avrupa Ligi’ne davet etmiştir." ifadelerine yer verildi.

Böylece Trabzonspor'da korkulan yaşanmadı. Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine UEFA Trabzonspor hakkında soruşturma başlatmış ve bir çok yayın organı bunu kullanarak Trabzonspor'un Avrupa'ya gidemeyeceğini dahi yazmıştı. Ancak UEFA'nın açıklamasında soruşturmaya yönelik bir not yazmaması bordo mavilililerin yeniden tertemiz olduğunu gösterdi.

İŞTE O MEKTUP!

 

15950-8d5o7y8a.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor