UEFA'dan men cezası!

UEFA Disiplin Kurulu, Sırbistan'ın Kızılyıldız kulübünü 2014-2015 yılında katılma hakkı kazandığı Şampiyonlar Ligi'nden men ettiğini açıkladı.Men nedenini UEFA, Kızılyıldız'ınFinansal Fair Play şartlarını yerine getirememesi ve kulübün birikmiş borçları o

UEFA'dan men cezası!

UEFA Disiplin Kurulu, Sırbistan'ın Kızılyıldız kulübünü 2014-2015 yılında katılma hakkı kazandığı Şampiyonlar Ligi'nden men ettiğini açıkladı.

Men nedenini UEFA, Kızılyıldız'ınFinansal Fair Play şartlarını yerine getirememesi ve kulübün birikmiş borçları olarak açıkladı.

UEFA'nın açıklamasına kulüp lisanslama hükümleri ve Finansal Fair Play şartlarında ihlal olduğu ve bu nedenle 2014-2015 Şampiyonlar Ligi'nden men edildiği açıklandı.

Kızılyıldız'ın 10 gün içerisinde CAS'a başvurma hakkının belirtildiği duyuruda Sırbistan Futbol Federasyonu hakkında, Kızılyıldız'a kulüp lisanslama konusunda izinlerin nasıl verildiği ile ilgili bir soruşturmanın da başlatıldığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor