UEFA'dan kritik toplantı

UEFA'nın merkezi Nyon'da Pazartesi günü hayati bir toplantı yapılacak... Aralarında Galatasaray'ın da bulunduğu bazı kulüplere finansal fair-play cezalarının kesilmesinin üzerinden 5 ay sonra yapılacak ilk "yuvarlak masa" toplantısında pek çok konu gündem

UEFA'dan kritik toplantı

UEFA'nın merkezi Nyon'da Pazartesi günü hayati bir toplantı yapılacak... Aralarında Galatasaray'ın da bulunduğu bazı kulüplere finansal fair-play cezalarının kesilmesinin üzerinden 5 ay sonra yapılacak ilk "yuvarlak masa" toplantısında pek çok konu gündeme getirilecek. Toplantıya, Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın temsilcilerinin yanı sıra profesyonel futbolcular ve Avrupa Kulüpler Birliği'nin (ECA) yöneticileri de hazır bulunacak.

UEFA yetkililerinin bu toplantıda herkesin fikirlerini dinleyeceği ve memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri öğreneceği bildirildi. Toplantı öncesinde ECA Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, "Bu kurallar takımlara karşı bir saldırı olarak görülmemeli. Her kulüp öncelikle bu kurallara uyum göstermek zorunda olduğunu bilmeli" şeklinde konuştu.

PSG Başkanı Nasser Al-Paris SG Khelaïfi daha önce yaptığı bir açıklamada, "Bence finansal fair-play büyük bir haksızlık. Yeni yatırımcıları futboldan uzak tutuyor. Büyük kulüpleri korur, küçük kulüpleri ise küçük kulüp olarak kalmaya zorluyor" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor