UEFA'dan Fener'e büyük şamar geliyor!

UEFA’nın Fenerbahçe’ye açtığı yeni disiplin soruşturmasının bu kulübe 2 yıla kadar Avrupa Kuplarından men cezası getirebileceği iddia edildi.Yazar Talip Doğan Karlıbel, Fenerbahçe’ye açılan disiplin soruşturması çerçevesinde  UEFA Disiplin Kurulu'nun Temm

UEFA'dan Fener'e büyük şamar geliyor!

UEFA’nın Fenerbahçe’ye açtığı yeni disiplin soruşturmasının bu kulübe 2 yıla kadar Avrupa Kuplarından men cezası getirebileceği iddia edildi.

Yazar Talip Doğan Karlıbel, Fenerbahçe’ye açılan disiplin soruşturması çerçevesinde  UEFA Disiplin Kurulu'nun Temmuz ayına kadar kararı açıklayacağını belirterek bu kararın büyük bir ihtimalle Fenerbahçe’ye 2 yıla kadar men cezası olacağını söyledi.

Karlıbel ayrıca UEFA’nın başlattığı yeni soruşturmada Fenerbahçe ile ilgili 4 maçın disiplin kuruluna sevk edildiğini belirtti.

ORDUSPOR MAÇIYLA İLGİLİ BOMBA İDDİA

Talip Doğan Karlıbel Fenerbahçe’ye açılan soruşturmada 2012-13 sezonunda oynanan Orduspor maçının bulunduğunu iddia etti. Karlıbel daha önce de Orduspor maçında bazı futbolculara Fenerbahçe tarafından para verildiğini ve dönemin başkanı Nedim Türkmen’in Fenerbahçeli yöneticilerce tehdit edildiğini iddia etmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor