UEFA'dan Fenerbahçe uyarısı
Amigo Sefa ile beraberindeki 35 kişilik Fenerbahçe grubunun İsviçre'de olmasından çekinen federasyon yetkilileri dün önce İsviçre Büyükelçiliği ardından ülke polisi ile bağlantıya geçti. Elçilik görevlileri Fenerbahçeli taraftarlara ulaşarak herhangi bir
Yayınlanma:
Amigo Sefa ile beraberindeki 35 kişilik Fenerbahçe grubunun İsviçre'de olmasından çekinen federasyon yetkilileri dün önce İsviçre Büyükelçiliği ardından ülke polisi ile bağlantıya geçti. Elçilik görevlileri Fenerbahçeli taraftarlara ulaşarak herhangi bir olay çıkarmamaları konusunda uyardı.
UEFA yetkililerinin ise Nyon'a gelen taraftarları haber alır almaz Türkiye'yi arayarak, "Herhangi bir sıkıntı yaşarsak faturası ağır olur" çıkışında bulunmaları federasyonu alarma geçirdi.
Ancak korkulan olmadı ve taraftarlar UEFA merkezinin kapısına bir mektup bırakarak ayrıldı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

