UEFA'dan Beşiktaş'a mektup!

Ziraat Türkiye Kupası'nı Futbol Federasyonu'na iade eden Beşiktaş'ın bu davranışı, UEFA'nın teşekkür mektubuyla karşılık buldu.Şike ve teşvik operasyonu kapsamında yönetici Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu'nun tutuklanmasının ardından Ziraat

UEFA'dan Beşiktaş'a mektup!

Ziraat Türkiye Kupası'nı Futbol Federasyonu'na iade eden Beşiktaş'ın bu davranışı, UEFA'nın teşekkür mektubuyla karşılık buldu.

Şike ve teşvik operasyonu kapsamında yönetici Serdal Adalı ve teknik direktör Tayfur Havutçu'nun tutuklanmasının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nı Futbol Federasyonu'na iade eden Beşiktaş'ın bu davranışı, UEFA'nın teşekkür mektubuyla karşılık buldu.

UEFA Yönetimi’nin, Futbol Federasyonu aracılığıyla Beşiktaş’a gönderdiği teşekkür mektubunda, Fair Play tavrından ötürü takdir edici ifadeler kullandığı öğrenildi. Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın, dün Süper Lig kulüplerinin temsilcileriyle yaptığı toplantıda bu bilgiyi tüm kulüp yönetici ve başkanlarıyla paylaştığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor