UEFA'dan Ahmetcan Kaplan paylaşımı! Performansı ile göz kamaştırdı

Trabzonspor'dan Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan, Avrupa Konferans Ligi Son 16 turu maçında performansı ve hırsı ile beğenileri topladı.

UEFA'dan Ahmetcan Kaplan paylaşımı! Performansı ile göz kamaştırdı

Trabzonspor'dan Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan, Ajax'ın Aston Villa ile karşılaştığı maçta gösterdiği performans ile beğenileri topladı.

Avrupa Konferans Ligi Son 16 turu maçında Ajax ve Aston Villa karşı karşıya geldi.

Trabzonspor'dan Ajax'a transfer olan genç yıldız Ahmetcan Kaplan karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve gösterdiği performansı ile beğenileri topladı.

UEFA'DAN KAPLAN PAYLAŞIMI

Maçın ardından UEFA resmi sosyal medya hesabından Ahmetcan Kaplan'ın müdahalesini gösteren bir görsel ve "Ahmetcan Kaplan'dan blok" açıklaması ile paylaşımda bulundu.

2. KEZ İLK 11'DE
Ahmetcan Kaplan, bu sezon Ajax formasıyla 2 maçta forma giydi. İlk kez 3 Mart tarihinde ligde Utrecht'e karşı ilk 11'de sahaya çıkan Kaplan, Aston Villa karşısında 2. kez bu şansı elde etmiş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler