UEFA'dan 2 Türk hakeme görev

UEFA, Cüneyt Çakır'ı, 3 Aralık'ta Hollanda'nın Twente Enschede ve Almanya'nın FC Schalke 04 takımları arasında yapılacak UEFA Kupası 2. tur (A) Grubu maçı için görevlendirdi. Bu maçta Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu, dördünc

UEFA'dan 2 Türk hakeme  görev
UEFA, Cüneyt Çakır'ı, 3 Aralık'ta Hollanda'nın Twente Enschede ve Almanya'nın FC Schalke 04 takımları arasında yapılacak UEFA Kupası 2. tur (A) Grubu maçı için görevlendirdi. Bu maçta Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu, dördüncü hakemliği ise Hüseyin Göçek yapacak.

Bu arada M. Selçuk Dereli de 4 Aralık'ta SK Slavia Prag (Çek Cumhuriyeti) ve Hamburg SV (Almanya) arasındaki UEFA Kupası 2. tur (F) Grubu maçında görevli olacak. Cem Satman ve Baki Tuncay Akkın'ın yardımcı hakemlikleri yapacağı karşılaşmada, Bülent Yıldırım da dördüncü hakemlik görevini yürütecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor