UEFA'daki toplantı sona erdi

TFF'nin Cenevre'de UEFA ile yaptığı toplantı sona erdi.TFF Başkan vekili Lutfi Arıboğan; "UEFA, TFF'ye olan güvenini belirtti. Dünyada şike ve benzeri olumsuzluklarla mücadelede UEFA'nın ne kadar kararlı olduğunu biliyoruz. Hukukçularımızdan bütün hukuki

UEFA'daki toplantı sona erdi

TFF'nin Cenevre'de UEFA ile yaptığı toplantı sona erdi.

TFF Başkan vekili Lutfi Arıboğan; "UEFA, TFF'ye olan güvenini belirtti. Dünyada şike ve benzeri olumsuzluklarla mücadelede UEFA'nın ne kadar kararlı olduğunu biliyoruz.

Hukukçularımızdan bütün hukuki sürecin detaylarını aldılar. Günlük olarak sözlü ve yazılı raporlar paylaşılıyordu ancak bugün tekrarı oldu.

Süreci birlikte takip edeceğiz. İşbirliğimiz iki tarafı da tatmin edecek şekilde devam edecek.

Başından itibaren UEFA süreci bizimle beraber takip ediyor. Henüz belgeler bize gelmediği için şu anda Türkiye'deki lig ve diğer konularla ilgili, TFF'yi desteklemenin dışında bir şey yapmıyorlar. Onun bizim konumuz olduğunu düşünüyorlar.

Bir yandan da UEFA'nın kendi organizasyonları için sürecin aktığını, akması gerektiğini düşünüyorlar. Bunun için de belgeleri bekliyorlar.

Özelk Yetkili Savcımız, sorunun ortaya çıkmasından sonra ikinci gün bize bilgi vermişti. Konunun gizliliğinden dolayı belgelerin bize aktarılması biraz gecikti. Belgelerin gecikmesinin mahkemeyeli ilgisi yok, savcının çalışmasıyla ilgili.

Soruşturmanın genişleyip genişlemeyeceğini de biliyoruz.

Beşiktaş'ın kupa ile ilgili açıklamaları etiktir. Fakat orada gözaltında olanlar aklanana kadar diye belirtilmiştir. Dolayısıyla o süreçte akmaktadır.

TFF Başkanvekili Lütfi Arıboğan, federasyonun Hukuk Müşaviri Prof. Dr İrfan Helvacı ve İcra Kurulu üyesi Avukat Kemal Olgaç'tan oluşan TFF heyeti, Türkiye'de devam eden şike soruşturmasına ilişkin İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yetkililerle görüştü."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor