UEFA'da krtik toplantı!

Şikeci Aziz Yıldırım'ın cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından gözler UEFA'ya çevrildi.Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) yakın dönemde ise iki kritik toplantı yapacak. Toplantı Nyon'da gerçekleştirilecek. 23 Ocak Perşembe ve 24 Ocak

UEFA'da krtik toplantı!

Şikeci Aziz Yıldırım'ın cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından gözler UEFA'ya çevrildi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) yakın dönemde ise iki kritik toplantı yapacak. Toplantı Nyon'da gerçekleştirilecek. 23 Ocak Perşembe ve 24 Ocak Cuma günü tüm gün sürecek görüşmelere UEFA başkanı Michel Platini, Genel Sekreter Gianni Infantino ile birlikte bütün yönetim kademesi katılacak. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in de toplantıda Platini ve Infantino'yu bilgilendirmesi bekleniyor. Türkiye'deki gelişmelerin de yönetim kademesi ile paylaşılacağı da iddialar ve olasılıklar arasında...

27 MART = ŞİKE

UEFA'nın iki gün sürecek toplantılarında ana gündemi ise EURO 2016. Fransa'da düzenlenecek EURO2016'nın son ajandası da çıkarılacak.

UEFA'nın ana konuyu futboldaki şike ve son gelişmeler olarak belirlediği toplantının tarihi ise 27 Mart olarak açıklandı. Bu toplantı, Kazakistan'ın Astana şehrinde gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler