"UEFA yeter artık diyebilir!"

Trabzon kökenli TFF yönetim kurulu üyesi Taylan Üner, “Tek şikayet bu iki kulüpten değil. Galatasaray’ı, Sivas’ı var. UEFA’yı maillerle fakslarla durmadan rahatsız ediyorlar. Onlar da rahatsız. Yeter artık diyebilirler” dediUE­FA’nın Fe­ner­bah­çe’nin Tra

"UEFA yeter artık diyebilir!"

Trabzon kökenli TFF yönetim kurulu üyesi Taylan Üner, “Tek şikayet bu iki kulüpten değil. Galatasaray’ı, Sivas’ı var. UEFA’yı maillerle fakslarla durmadan rahatsız ediyorlar. Onlar da rahatsız. Yeter artık diyebilirler” dedi

UE­FA’nın Fe­ner­bah­çe’nin Trab­zons­por için ‘teş­vik pri­mi ver­di­ler’id­di­asıy­la baş­vu­ru­su üze­ri­ne Bor­do-Ma­vi­li­ler hak­kın­da so­ruş­tur­ma aç­ma­sı­nın yan­kı­la­rı sü­rü­yor.

UEFA’nın 17 Temmuz’da açıklayacağı karar öncesi so­ru­la­rı­mı­zı ya­nıt­la­yan Tür­ki­ye Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­si olan Trab­zon kö­ken­li Tay­lan Üner, bun­la­rın yersiz ça­ba­lar ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek, “Fe­ner­bah­çe'nin de­lil di­ye or­ta­ya at­tı­ğı şey­ler mah­ke­me­ler sı­ra­sın­da da ko­nu­şul­du, etik ku­ru­lu­nun ra­po­run­da da var.

Meh­met Yıl­dız'ın Mec­nun Ot­yak­maz’a söy­le­dik­le­ri­ni son­ra­dan sa­de­ce işit­tim de­di­ği or­ta­ya çık­tı. Meh­met Yıl­dız di­yor ki fut­bol­cu­lar ara­la­rın­da ko­nu­şur­ken ben duy­dum di­yor. Bun­lar al­gı­yı de­ğiş­tir­mek için ya­pı­lan şey­ler. Bu id­di­alar ilk de­fa gün­de­me gel­mi­yor ve ar­ka­sın­da de­lil yok” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor