UEFA yeniden harekete geçti!

Trabzonspor'un hem Fenerbahçe, hem de TFF aleyhine UEFA'ya yaptığı başvuru üzerine UEFA Disiplin Komitesi'nin görevlendirdiği müfettişin geçen hafta içinde İstanbul'a geldiği bildirildi.UEFA müfettişinin, TFF yetkilileri ile şike davası sürecinde yaşanan

UEFA yeniden harekete geçti!

Trabzonspor'un hem Fenerbahçe, hem de TFF aleyhine UEFA'ya yaptığı başvuru üzerine UEFA Disiplin Komitesi'nin görevlendirdiği müfettişin geçen hafta içinde İstanbul'a geldiği bildirildi.

UEFA müfettişinin, TFF yetkilileri ile şike davası sürecinde yaşanan olaylar ve alınan kararlarla ilgili dosyalar konusunda ikili görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. UEFA Disiplin Müfettişinin özellikle TFF'nin organları tarafından kişilerin cezalandırılmasına rağmen, bu kişilerin yöneticilik yaptığı kurumlara neden ceza verilmediği konusunun masaya yatırıldığı bildirildi. UEFA Disiplin Müfettişinin; şimdiki TFF Hukuk Departmanındaki görevlilerin dışında şike sürecinde görevde bulunan TFF Hukuk Departmanı görevlileri ve şahıslara ceza veren Disiplin ve Tahkim Kurulu üyeleriyle de birer görüşme yaptığı gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor'un isteğiyle UEFA'nın başlattığı soruşturmada TFF'nin Hukuk Departmanı üyelerinin yanı sıra eski ve yeni bazı üst düzey yetkililerin de İsviçre'ye davet edilerek "resmi" ifade vermelerinin talep edildiği de gündeme geldi. Dosyanın araştırmasının tamamlanmasından sonra TFF aleyhine UEFA Disiplin Kurulu'nda bir davanın açılıp açılmayacağına karar verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler